Lillugglan har fått ett syskon

Hej Lillugglefamiljer!

Kanske har ni hört att Ugglans vårdcentral nu även öppnat i Landvetter?  Och när vi nu kommit i ordning ordentligt med allt skall såklart Lillugglan också finnas där med BVCprematurmottagning och barnläkare, för den nya tidens familjer!

Lillugglan har fått ett syskon

Dags för utökning

Eftersom vi sätter pris på det familjära och ser alla fördelar i det småskaliga knoppar vi nu av, och öppnar en ny i enhet innan vi växer oss för stora på ett ställe. Att kunna ta hand om dig och dina små är ju det absolut viktigaste för oss. Två av våra erfarna BVC-sjuksköterskor följer med oss till Landvetter och gör övrig personal sällskap. Du når oss på telefon eller mail för rådgivning precis som vanligt, eller varför inte via vår app "Kloka råd"?

Gott om parkeringar

Till Ligglans BVC i Landvetter tar du dig enkelt med bil på cirka tio minuter från Göteborg, och precis utanför dörren finns gott om gratis parkeringsplatser.

Hjärtligt välkomna!

Söker  BVC sköterska till Lillugglan Landvetter
Söker BVC sköterska till Lillugglan Landvetter

Många uppskattar vårt sätt att arbeta vilket vi tycker är kul! Det gör att vi växer och nu behöver vi ytterligare en BVC sköterska till Lillugglan i Landvetter. Passar du in hos oss?

Är du vår nya BVC sköterska?
Är du vår nya BVC sköterska?

Vi växer och söker en BVC sköterska till Lillugglans BVC Fredriksdal, Göteborg. Kanske passar du in hos oss? Läs mer.

Världsprematurdagen
Världsprematurdagen

Var med digitalt och lyssna på flera intressanta föreläsare med tema prematuritet.

Visa fler